Nieuwe luchtige drama 'Christmess' van Heath Davis in de maak

Nieuwe luchtige drama 'Christmess' van Heath Davis in de maak

De productie van Heath Davis onder de naam 'Christmess' is begonnen en beloofd een nieuw concept voor een kerstfilm.

'Christmess' is de nieuwste productie van Heath Davis en is mogelijk gemaakt met behulp van een crowdfunding actie. De hoofdrol wordt bekleed door muzikant en zangeres Hannah Joy, die haar filmdebuut maakt. Naast haar rol in de film schrijft Hannah Joy ook covers van kerstliedjes exclusief bedoeld voor de film.

In 'Christmess' zien we acteur Steve Le Marquand die de rol aanneemt van een ooit bekende acteur welke gereduceerd is tot Kerstman in een winkelcentrum vanwege een langdurige alcoholverslaving. Nadat hij bij toeval zijn vervreemde dochter weer ontmoet besluit hij hulp te zoeken bij een sponsor en begint zijn missie om de liefde van zijn dochter terug te winnen.

Crowdfunding actie
Met behulp van een crowdfunding actie kan de productie van de film van start gaan, naast deze actie zijn er ook meerdere onbenoemde partners die financieel bijdragen aan het maken van de film.
De film wordt gemaakt in Sydney, Australië met behulp van producenten Daniel Fenech, Cindy Pritchard en Matthew McCracken.

"Ik ben gek op kerstfilms, maar ik heb eigenlijk nog nooit een kerstfilm gezien die de echte realiteit van de feestdagen in kaart heeft gebracht. Waar onderwerpen zoals bezorgdheid, stress, malaise en financiele problemen aan te pas komen, wat maar al te vaak gepaard gaat met alcoholverslaving", zegt Heath Davis. "In essentie is 'Christmess' het vieren van menselijke geest, de vriendelijkheid van vreemden en de genezende kracht van vergiffenis."

Er is nog geen officiële release datum voor 'Christmess'.

NieuwsFilm

meest populair