Eindelijk: Vervolg 'Mad Mad: Fury Road' gestart

Eindelijk: Vervolg 'Mad Mad: Fury Road' gestart

Opnames voor Furiosa gestart.

Acteur Chris Hemsworth heeft in een bericht op social media bevestigd dat het filmen van de film Furiosa is gestart. De film volgt op Mad Max: Fury Road van regisseur George Miller en dient als een prequel over het gelijknamige personage.

Hemsworth, de ster uit de Thor-films van Marvel Studios, onthulde een foto van een filmbord op de set van de prequel die begonnen is met filmen in de Australische outback-stad Broken Hill in New South Wales.

Grote namen, grote ambities
De acteur arriveerde in mei al in het gebied, samen met co-ster Anya Taylor-Joy (The New Mutants, The Queen's Gambit) en regisseur Miller. De filmmaker moest onlangs wel even naar Cannes voor de première van zijn meest recente film 3000 Years of Longing.

Tom Burke en Yahya Abdul-Mateen II (Watchmen, Aquaman) hebben ook rollen in Furiosa, een film die naar verluidt een periode van vijftien jaar beslaat en waarin Taylor-Joy een jongere versie speelt van Charlize Therons Imperator Furiosa uit Fury Road.

Een belangrijke verandering met de eerdere film is de cameraman Simon Duggan (The Great Gatsby, Hacksaw Ridge) John Seale vervangt. Furiosa mikt op een release in 2024.



NieuwsFilm

meest populair