'Harry Potter' krijgt een grootse reboot na floppen nieuwe 'Fantastic Beasts'-film

'Harry Potter' krijgt een grootse reboot na floppen nieuwe 'Fantastic Beasts'-film

Alles moet beter en anders.

Na het fenomenale succes van de Harry Potter-films, die met 8 delen zo'n 7,7 miljard dollar opbrachten aan de wereldwijde box office, besloot Warner Bros. het merk flink uit te breiden.

Warner Bros. lanceerde de Fantastic Beasts-films, maar met het nieuwste deel, Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore, lijkt het erop dat het wel gedaan is. Immers bracht die film nog geen 400 miljoen dollar op aan de box office.

Harry Potter krijgt een reboot
De Harry Potter-franchise heet bij Warner Bros. tegenwoordig de Wizarding World. Gek is dat niet, want zo kan je eigenlijk van alles wel een reboot maken.

We lezen nu bij The Wrap dat bepaalde belangrijke onderdelen van Warner Bros. met de nieuwe CEO, David Zaslav, een andere en meer hands-on aanpak krijgen van de CEO dan onder voormalig studiohoofd Toby Emmerich het geval was.

Het verhaal is dat Zaslav de Potter-franchise helemaal van een reboot gaat voorzien, om de boel te redden en weer op de rails te krijgen.

Ook gaat Zaslav aan de slag met DC en Warner Animation, waarmee het erop lijkt dat er een heel nieuwe, frisse wind door de studio waait.

NieuwsFilm

meest populair