Verlengde versie van 'Jurassic World Dominion' bevat boksbeugels

Verlengde versie van 'Jurassic World Dominion' bevat boksbeugels

En een spectaculaire nieuwe poster.

De fans van Jurassic World Dominion kunnen bij onder meer Vue bioscopen terecht voor de voorpremières van de derde film in de Jurassic World-reeks. En dat mensen wel zin hebben in een nieuw dino-avontuur laten de eerste box office-resultaten wereldwijd al zien.

De film heeft namelijk al $45 miljoen opgehaald sinds de eerste vertoningen die sinds afgelopen woensdag plaatsvinden. Aankomend weekend wordt er in de States een score van misschien wel $175 miljoen verwachten. En wie weet wel meer.

Achtergrondverhaal in verlengde versie?
Iedereen die film gezien heeft, kan later op streaming of op schijf waarschijnlijk gaan genieten van een verlengde versie. Actrice DeWanda Wise hintte in gesprek met Collider naar een langere versie van de film.

"Ze had dit moment, en het zal waarschijnlijk in de verlengde versie zitten, misschien, we zullen zien, maar ze heeft een prachtig paar boksbeugels en we hebben een heel achtergrondverhaal van een avontuur dat ze in Zuid-Afrika had beleefd," aldus DeWanda.

De actrice zien we ook op onderstaande poster als haar personage Kayla Watts, samen met Chris Pratt als Owen Grady, Bryce Dallas Howard als Claire Dearing.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair