Dwayne Johnson deelt duidelijke 'Black Adam'-foto net voor trailer

Dwayne Johnson deelt duidelijke 'Black Adam'-foto net voor trailer

Volgende week krijgen we weer nieuwe beelden te zien!

Dwayne 'The Rock' Johnson heeft al in héél wat actiefilms gespeeld, maar nog nooit eerder speelde de spierbundel een superheld. Daar komt nu verandering in met Black Adam, waarvan de acteur nu weer eens een kiekje deelt, voordat de nieuwe trailer volgende week te zien zal zijn.

In de blockbuster krijgen we te zien hoe het personage Black Adam terugkeert uit een gevangenschap van duizenden jaren. Hij zat gevangen doordat hij de Shazam!-krachten voor kwaadaardige doeleinden gebruikte. Nu keert hij terug en zal hij laten zien wie hij is, met al zijn krachten.

Cast
Johnson speelt dan wel de hoofdrol, ook de rest van de cast mag er zijn. Buiten Black Adam zijn er nog meer superhelden, namelijk Hawkman (Aldis Hodge), Atom Smasher (Noah Centineo), Cyclone (Quintessa Swindell) en Doctor Fate (Pierce Brosnan). Samen vormen zij de Justice Society of America.

8 juni verschijnt de nieuwe trailer, maar voor die tijd zullen we het even moeten doen met de onderstaande foto, waarin we een nieuwe duidelijke blik krijgen van Johnson's Black Adam.



De film zal in oktober te zien zijn!

NieuwsFilm

meest populair