Kathy Griffin haalt snoeihard uit naar Johnny Depp en al zijn fans

Kathy Griffin haalt snoeihard uit naar Johnny Depp en al zijn fans

De actrice had veel liever Amber Heard de rechtszaak zien winnen.

Hoewel de meeste mensen blij zijn dat Johnny Depp zijn rechtszaak tegen Amber Heard heeft gewonnen, vinden sommigen het onterecht. Zo ook actrice Kathy Griffin. Laatstgenoemde haalt nu keihard uit naar de Pirates of the Caribbean-acteur.

Griffin, o.a. bekend van kleine rolletjes in films als Pulp Fiction en The Cable Guy maar ook van de nodige series, nam bepaald geen blad voor de mond. Tijdens een recente podcast maakt ze Depp en zijn fans met de grond gelijk.

Reactie
Zo begint Griffin: "Ik vind het wel grappig, dat al deze Johnny Depp-fans het over het proces hebben maar toch weigeren ze foto's van hem te laten zien. Dat is omdat hij er nu uit ziet als een dikke, oranje, opgeblazen dronkaard. Het is net Donald Trump met een paardenstaart".

"De fans blijven voor hem opkomen en zeggen: 'Amber is afschuwelijk, maar Johnny is fantastisch'. En ik heb zoiets van 'Oké, hij praat als Kanye West toen hij net zijn kaak had gebroken en hij praat met een lelijk nep accent, net zoals toen Madonna in een keer Brits werd'..."

Nep
Volgens Griffin praat Depp namelijk met een ander accent, aangezien hij uit Kentucky komt. Ze kiest echter ook de kant van Heard aangezien de actrice een goede vriendin van haar is. Griffin gelooft dan ook Heard: "Ik ben al jarenlang bevriend met Amber en ik geloof haar volledig. Ik weet niet eens waar het precies allemaal over gaat maar ik weet dat zij de waarheid vertelt".

"Ik vind dit dan ook zeer verontrustend, als vrouw maar eveneens als een levenslange feministe. Er doen verhalen de ronde in Hollywood dat hij een misbruiker is sinds zijn relatie met Kate Moss, en daarna deze 'trend' doorzette met Winona Ryder. Volgens mij heeft zij zelf haar Johnny Depp-tatoeage veranderd in 'El Diablo' toen ze achter zijn ware aard kwam".

Speculatie
"Natuurlijk kan ik niet voor deze vrouwen spreken" vervolg Griffin, "Maar het zou me niet verbazen dat zij zich gewoon stil houden om niet ook zo te eindigen als Amber Heard". Griffin heeft hoogstwaarschijnlijk niet echt goed het nieuws gevolgd, aangezien Kate Moss juist Depp kwam verdedigen en recentelijk zelfs naar een concert met de acteur ging.

Ryder zei zelfs al enige tijd geleden dat Depp altijd aardig en lief was en ze kon de aanklacht van Heard dan ook niet geloven. Griffin moet natuurlijk wel oppassen hoe ver ze hiermee gaat. Enkele jaren geleden kwam ze behoorlijk negatief in het nieuws, toen ze poseerde met een neppe, afgehakte en bloederige kop van Donald Trump.

NieuwsFilm

meest populair