Regisseur nieuwe Predator-film 'Prey' waarschuwt fans: "Kijk trailer niet!"

Regisseur nieuwe Predator-film 'Prey' waarschuwt fans: "Kijk trailer niet!"

We moeten nog even geduld hebben.

Het is heel lastig om vandaag de dag spoilers te vermijden, voornamelijk als het gaat om blockbusters en andere grote projecten. Hoewel menig filmfanaat alles zal doen om niet 'gespoild' te worden, willen anderen meteen alles weten. Dit is volgens Prey-regisseur Daniel Trachtenberg niet altijd even prettig.

De filmmaker, o.a. bekend van 10 Cloverfield Lane, is verantwoordelijk voor de nieuwe Predator-film, genaamd Prey. Het is alweer het vijfde deel van de bekende horror Predator-franschise. Het eerste deel stamt alweer uit 1987, toen spierbundel Arnold Schwarzenegger het nog opnam tegen de monsters.

Wereldberoemd
Het eerste deel bracht bijna 100 miljoen dollar op en groeide uit tot een cult-film. Nu is Prey aan de beurt, een film die zich zo'n 300 jaar geleden afspeelt, en de Comanche krijger Naru volgt. Zij moet het opnemen tegen de buitenaardse jager die haar volk bedreigt en vermoordt.

De eerste beelden werden niet zo heel lang geleden uitgebracht in de vorm van een teaser en deze werden goed onthaald, maar nu is ook de nieuwe Prey-trailer online gezet voordat dit überhaupt de bedoeling was. Trachtenberg reageert nu kort maar krachtig.

Even wachten
De regisseur begrijpt dat miljoenen filmfans uitkijken naar zijn film, maar hoopt dat we nog even geduld hebben en de 'leaked trailer' van een slechte kwaliteit vermijden, aangezien dit waarschijnlijk een slechte indruk zal achterlaten. Bekijk hieronder de tweet van de regisseur.



Het zal hoogstwaarschijnlijk niet meer al te lang duren voordat we de officiële trailer te zien krijgen, aangezien Prey nog deze zomer te zien zal zijn!

NieuwsFilm

meest populair