Jordan Peele's 'Nope' krijgt cryptische personage posters

Jordan Peele's 'Nope' krijgt cryptische personage posters

De nieuwe "motion posters" teasen een aantal cryptische gebeurtenissen in de film.

Er is nog niet al te veel bekend over Jordan Peele's aankomende film Nope, maar een handvol nieuwe "motion posters" zijn vrijgegeven die de mysterieuze gebeurtenissen in de film teasen.

De nieuwe serie posters tonen sterren Keke Palmer, Daniel Kaluuya, Steven Yeun, en meer terwijl een camera om hen heen draait en ze allemaal naar de onheilspellende lucht staren.







De posters zelf vertellen nog niet veel, maar ze worden vergezeld door verschillende bijschriften die hinten naar de verwachte buitenaardse dreiging waarmee ze te maken zullen krijgen.



Nope zal worden geleid door Oscar-winnaar Daniel Kaluuya, die officieel herenigt met Peele na de succesvolle uitgave van 2017's Get Out. Naast hem zijn Keke Palmer, en Oscar genomineerde Steven Yeun.

Verdere details over de plot en personages van het project worden nog geheim gehouden, maar net als Peele's eerste twee regiefilms, wordt verwacht dat het een psychologische horror-thriller wordt gevuld met sociaal bewuste thema's met betrekking tot ras en de samenleving.

NieuwsFilm

meest populair