Eindelijk een duidelijke blik op Christian Bale's Gorr in 'Thor: Love and Thunder'-clip!

Eindelijk een duidelijke blik op Christian Bale's Gorr in 'Thor: Love and Thunder'-clip!

The God Butcher gaat het opnemen tegen de twee Thors!

Over precies een maand zal dan eindelijk de nieuwe Thor film te zien zijn. Niet alleen kijken enorm veel fans uit naar de terugkeer van de geliefde superheld, hij zal het opnemen tegen een bijzonder sterke schurk, genaamd Gorr. Laatstgenoemde is in de onderstaande clip te zien en te horen!

Chris Hemsworth kruipt natuurlijk weer in de huid van de wereldberoemde superheld, maar deze keer zal ook Natalie Portman, Jane Foster, de ex van Thor, eveneens als de Mighty Thor te zien zijn. Daar blijft het niet bij. Marvel wist voor Thor: Love and Thunder een van 's werelds beste acteurs te strikken, namelijk Christian Bale.

Rol
De met een Oscar bekroonde Bale kruipt voor de blockbuster in de huid van Gorr The God Butcher. In de onderstaande clip horen we hem zeggen: "De wereld zal beter zijn zonder goden" terwijl hij een planeet lijkt te vernietigen met zijn Necrosword. Hierna zegt hij: "Jij bent niet zoals de anderen. Jij hebt iets dat de moeite waard is om voor te vechten".

Het is vooralsnog echter onduidelijk over wie hij het hier heeft. Het zou natuurlijk om Hemsworths Thor kunnen gaan, Portmans Thor of zelfs een ander personage. Bekijk de clip hieronder.



Schurken
Hoewel Marvel af en toe met erg overtuigende en indrukwekkende schurken komt, zoals natuurlijk Thanos, krijgt de studio ook de nodige kritiek, aangezien de villains vaak niet aan de hoge verwachtingen kunnen voldoen.

Bale is natuurlijk wel een geweldige acteur die eigenlijk alleen maar in goede films speelt, dus het wordt interessant om te zien hoe hij het gaat doen. Volgende maand komen we hier achter!

NieuwsFilm

meest populair