Vervolg op 'Ghostbusters: Afterlife' gaat naar bekende locatie

Vervolg op 'Ghostbusters: Afterlife' gaat naar bekende locatie

Goed nieuws voor de fans van de reeks.

Er is groot nieuws voor de fans van Ghostbusters. De franchise wordt uitgebreid met een animatiefilm en het vervolg op Ghostbusters: Afterlife keert terug naar een bekende locatie, namelijk New York City.

New York City is de thuisbasis van de originele film Ghostbusters uit 1984. Tijdens Ghostbusters Day onthulde Afterlife-regisseur Jason Reitman (Juno, Tully, Up in the Air) dat de film de bekende brandweerkarzene uit de eerste film bezoekt. Om het vervolg te begeleiden zal er ook een comicreeks van Dark Horse verschijnen.

De aangekondigde animatiefilm wordt ontwikkeld door Reitman en Gil Kenan, samen met Sony Pictures Animation. De regie komt in handen van Chris Prynoski (Beavis and Butt-Head Do the Universe) en Jennifer Kluska (Hotel Transylvania: Transformania).

Ghostbusters: Afterlife
Afterlife verscheen verleden jaar en moest de "vrouwen-reboot" uit 2016 doen laten vergeten. Er waren gemixte recensies met een wereldwijde opbrengst van $204 miljoen bij een budget van $75 miljoen.

Overigens werd er ook nog onthuld dat er Ghostbusters-animatieserie in ontwikkeling is voor Netflix. Meer daarover lees je op SerieTotaal.



NieuwsFilm

meest populair