Eerste recensies van Pixars 'Lighyear': top of flop?

Duidelijker een topper!

Wouter Drummen 10 juni 2022 06:18 in Algemeen
Pixar heeft ons al heel wat pareltjes geleverd, al behoort de Toy Story toch wel toch hun beste werk. Hoewel er een punt werd gezet achter de geliefde franchise, krijgt Buzz Lightyear zijn eigen film, maar hoe wordt deze eigenlijk onthaald?

Toy Story leek tot een perfect einde te komen met het derde deel, maar Pixar kon het toch niet laten om jaren later nog een vierde film te maken. Dit was dan wel echt het einde van Woody en al zijn vrienden, maar het Toy Story-universum is nog niet helemaal voorbij.

Buzz Lightyear
Pixars nieuwe film, Lightyear, is het verhaal van de 'echte' Buzz Lightyear. Hij moet op een belangrijke maar zeer gevaarlijke intergalactische missie gaan, maar het loopt allemaal niet zoals verwacht.

Nu dat de eerste filmcritici van de nieuwe blockbuster hebben mogen genieten, waarin deze keer Chris Evans als Lightyear te horen is, verschijnen ook de eerste recensies, en deze zijn zeer positief!

Recensies
De eerste reacties op Lightyear zijn verschenen op sociale media en critici prijzen unaniem de nieuwe Pixar. Iedereen lijkt het erover eens te zijn dat het een prachtig geanimeerde, leuke en emotionele reis is. Ook zijn ze het erover eens dat Evans het erg goed doet, al steelt de 'sidekick' en het katje Sox de show. Bekijk enkele reacties hieronder:

NieuwsFilm