Dit is de titel van alweer de vijfde Ghostbusters-film

Dit is de titel van alweer de vijfde Ghostbusters-film

Althans, het lijkt te gaan om de 'codenaam', al verklapt dit wel het een en ander!

Een van de meest iconische films van de jaren tachtig is zonder twijfel Ghostbusters. Nu komt alweer het vijfde deel uit, waarvan de titel is vrijgegeven.

Het laatste deel verscheen afgelopen jaar, maar deze werd wel goed onthaald. In deze film, genaamd Ghostbusters: Afterlife, volgen we nieuwe personages, gespeeld door o.a. Paul Rudd, Carrie Coon, McKenna Grace en Finn Wolfhard, maar ook de originele Ghostbusters keren kort terug, om de grote slechterik van de film samen met de nieuwkomers te verslaan.

Vervolg
Afterlife had een tamelijk open einde, waardoor het er sterk op leek dat er een sequel zou komen. Dit werd ook kort daarna officieel aangekondigd. De titel van het nieuwe deel is (voorlopig) Ghostbusters 5: Firehouse.

Dit werd door middel van enkele tweets met de wereld gedeeld. Het is nog niet zeker of de cast terugkeert, maar wel lijkt het erop dat regisseur Jason Reitman weer van de partij zal zijn, aangezien hij in de berichten werd 'getagd'. Bekijk de tweets hieronder.





Titel
De kans is groot dat de titel nog aangepast gaat worden, aangezien wordt gemeld dat het enkel en alleen om een 'codenaam' gaat.

Dit komt wel vaker voor bij grote projecten en blockbusters, zodat er intern naar verwezen kan worden zonder iets te verklappen. In dit geval is het echter gaaf om te zien dat Reitman Firehouse gebruikt als codenaam, aangezien hij de Ghostbusters -franchise terugbrengt naar zijn Manhattan-roots en de geliefde en iconische brandweerkazerne!

NieuwsFilm

meest populair