Die 'Superman'-reboot is nog helemaal niet zeker

Die 'Superman'-reboot is nog helemaal niet zeker

DC Films overweegt nog de mogelijkheden.

De toekomst van DC Films lijkt zowat elke dag weer te veranderen, met heel veel projecten die in de maak zijn en tegelijk heel wat projecten die uit ontwikkeling gehaald worden. Zo staan er nog vragen open over de toekomst van Superman.

Superman heeft sinds 2013 geen solofilm meer gehad. Daarom waren fans blij toen ze vorig jaar hoorden dat schrijver Ta-Nehisi Coates een poging mocht doen van DC Films om een Superman-film te ontwikkelen. Maar het afgelopen jaar is het telkens weer stil geweest rond het project en bleven echte, tastbare, aankondigingen uit.

Superman-toekomst
Variety heeft een uitgebreide feature geschreven over de toekomst van Warner Bros. Discovery, en schrijft over Superman het volgende:

"Wie dan ook de leiding neemt over DC Films, komt voor grote uitdagingen te staan, waaronder het lot van Superman," schrijft Variety. "Henry Cavill, die de rol in Man of Steel en andere films speelde, wordt langzaam te oud. En de studio moet de plannen voor een Superman-film die ontwikkeld wordt met een script van de geprezen schrijver Ta-Nehisi Coates nog finaliseren."

Afgelopen april hoorden we nog dat Coates bijna klaar zou zijn met zijn eerste versie van het scenario. Maar nu lijkt het er eigenlijk op dat er weinig echt zeker is rond de toekomst van Superman.

We hoorden overigens ook dat het project zich af zou spelen in de twintigste eeuw en een zwarte Superman in de hoofdrol zou hebben.

NieuwsFilm

meest populair