'Jurassic World Dominion' wordt om deze redenen compleet afgebrand

De film Jurassic World Dominion wordt niet heel goed ontvangen.

Jurassic World Dominion kreeg van critici verrassend negatieve recensies. Daardoor werd de film zelfs de meest negatief ontvangen film in de franchise tot nu toe.

Hoewel de meeste films in de franchise slecht ontvangen zijn, trekken ze gewoonlijk een groot publiek en zijn de films een succes aan de box office. Dat lijkt ook nu wel te gaan gebeuren. Maar waarom zijn de recensies van Jurassic World Dominion zo negatief? We duiken erin.

Jurassic World Dominion
We zetten de recensies van Jurassic World Dominion op een rij, waaruit duidelijk blijkt waar de meeste kritiek op geuit wordt:

CinemaBlend: "Jurassic World Dominion brengt twee saaie, in de verste verte niet aan elkaar verbonden verhaallijnen met zich mee en reduceert al zijn legacy personages tot witte vellen papier die van plotontwikkeling naar plotontwikkeling lopen."

The Guardian: "Overweldigend middelmatig en doelloos, gekunsteld en levenloos opgepompt tot onzin."

BleedingCool: "Jurassic World Dominion is al met al een onbevredigend einde voor zowel nieuwe als oude fans van de franchise, met een zwak script, een veel te lange speelduur, vreemde structuur en problemen met het tempo. En dan negeert de film de stegosaurus ook nog eens!"

San Francisco Chronicle: "Het uiteindelijke falen van Jurassic World Dominion is niet alleen dat de film te veel vertrouwt op actie. Maar ook dat die actie teleurstelt."

Chicago Tribune: "De actie is eeuwigdurend en eeuwig zoekend naar een betere regisseur en betere editing, die het tot een betere, schepere en amusantere opwinding maakt."

Vanity Fair: "Dominion sleept ons mee op zijn veel te lange, 150 minuten durende speelduur en hoopt dat we denken dat we een rijke, bevredigende maaltijd hebben gekregen."

NieuwsFilm

meest populair