Heeft Captain Carter een toekomst in het MCU? Hayley Atwell gaat erop in

Heeft Captain Carter een toekomst in het MCU? Hayley Atwell gaat erop in

Captain Carter was een opvallende toevoeging.

Hayley Atwell ging recent in op de toekomst van Captain Carter in het Marvel Cinematic Universe. De actrice verscheen voor het eerst in Captain America: The First Avenger in de franchise en heeft nog altijd een rol.

Hoewel we nauwelijks iets zagen van Peggy Carter in die eerste film, heeft ze sindsdien vaak kleine rollen gehad. Denk aan What If?, de animatieserie waarin ze een alternatieve versie van Peggy Carter speelde. En de serie Agent Carter, waarin ze de hoofdrol had? Maar haar grootste rol is Doctor Strange in the Multiverse of Madness, waarin ze te zien was als de variant Captain Carter.

Captain Carter in het MCU
Captain Carter debuteerde oorspronkelijk in de eerste aflevering van de animatieserie What If?, die zich focust op alternatieve tijdlijnen binnen het Marvel-universum.

Ze bleek lid te zijn van een alternatief team van superhelden, de Illuminati. En krijgt nog heel wat te doen, hopen fans. Maar de actrice zelf weet het niet zo goed.

"Ik heb geen nieuws voor je. Sorry. Maar ik deel je enthousiasme. En ik zou het geweldig vinden als Marvel een thuis vindt voor haar, dat past bij haar evolutie als personage en haar ontwikkeling als personage. De ervaring die ik had bij het spelen van haar, was een ongelofelijke kans, en ik wil het meer doen, want de fans verdienen het volgens mij."

Marvel Studios zou dus prima groen licht kunnen geven volgens de actrice!

NieuwsFilm

meest populair