'Everything Everywhere All at Once' is nu wereldwijd de best verdienende film van A24

De film heeft wereldwijd meer opgebracht dan Hereditary.

Sebastiaan Khouw 10 juni 2022 16:08 in Algemeen
Everything Everywhere All at Once was al de best verdienende A24-film in Amerika, maar nu is de film dat wereldwijd ook voor de studio geworden. De film bracht in eerste instantie 500.000 Amerikaanse dollars op toen het beperkt uitgebracht werd in maart van dit jaar.

De film was eerst maar in tien schermen te zien in Amerika, maar later werd dat uitvergroot naar 2200 schermen verspreid over heel Amerika. Hierdoor is de film voor een lange tijd in de top 10 best bezochte films in Amerika gebleven.

A24
Volgens Deadline heeft Everything Everywhere All at Once nu de plek overgenomen van horrorfilm Hereditary als de best verdienende A24-film. Zo bracht Everything Everywhere All at Once tot nu toe ruim 80.9 miljoen Amerikaanse dollars op, terwijl [i]Hereditary[/] voor 80.2 miljoen Amerikaanse dollars zorgde.

Everything Everywhere All at Once moet nog uitgebracht worden in de belangrijke landen, waaronder Frankrijk, Italië en Japan. Daarnaast is de film ook nog niet uitgekomen in het Latijn-Amerikaanse gebied.

Box office hit
Op dit moment wordt Everything Everywhere All at Once nog in meer dan 1000 bioscopen vertoond in Noord-Amerika. Het verwachte Amerikaanse eindbedrag voor de film is dan ook een opbrengst van 70 miljoen Amerikaanse dollars.

Naast dat Everything Everywhere All at Once een box office hit is voor A24, wordt de film ook goed ontvangen door zowel het publiek als de critici. De studio hoopt dat de film genomineerd gaat worden voor meerdere grote prijzen - en wie weet zal Everything Everywhere All at Once daarvoor later ook kort terugkeren in de bioscopen.

NieuwsFilm