Na Amber Heard brengt nu ook Ezra Miller Warner Bros. in grote problemen

Na Amber Heard brengt nu ook Ezra Miller Warner Bros. in grote problemen

The Flash op losse schroeven?

Geen van de grote filmstudio's wil in aanraking komen met sterren die er niet zo goed op staan in de media, of ze nu wel of niet door een rechter zijn veroordeeld. Tegenwoordig bepaalt het publiek wel wie er goed of fout is. De volgende ster die zomaar "gecanceld" zou kunnen worden is Ezra Miller.

De afgelopen tijd is Miller al een paar keer slecht in het nieuws gekomen. Hij zou in dronken toestand mensen hebben lastig gevallen en zelfs fysiek hebben aangevallen. Er verschenen alweer even geleden zelfs beelden online.

The Flash straks in de problemen?
Recent werd duidelijk dat Warner Bros. de film The Flash met een half jaar heeft uitgesteld. Nu bekend is dat Miller ook nog eens wordt beticht van het geven van alcohol, wiet en LSD aan een minderjarig meisje, lijkt de studio een nieuw probleem te hebben.

Ondanks dat het voorval alweer stamt uit 2016 wordt de naam van de acteur verder beklad. Het feit dat het meisje 12 jaar oud was en de acteur ook nog op de set van Fantastic Beasts ontmoette maakt de zaak nog bedenkelijker.

De grote vraag is hoe Warner Bros. met de situatie omgaat. Blijft de studio Miller steunen, of erkennen ze een dik probleem te hebben? En dat komt niet goed uit, nu Amber Heard ook al problemen veroorzaakt voor Aquaman 2.

The Flash van regisseur Andy Muschietti (It) staat gepland voor 23 juni 2023.

NieuwsFilm

meest populair