Dit Predator-wapen komt niet voor in vijfde film 'Prey'

Dit Predator-wapen komt niet voor in vijfde film 'Prey'

De Predator moet in het in de nieuwe film meer van zijn brute kracht hebben.

De nieuwe Predator-film Prey wordt héél anders dan zijn voorgangers. Voor het eerst speelt de actie zich niet af in de moderne tijd, maar een paar honderd jaar geleden. En dat maakt ook verschil voor de wapens die de Predator tot zijn beschikking heeft.

Regisseur Dan Trachtenberg heeft onthuld dat de Predator ditmaal niet zijn 'plasmacaster', ofwel het schouderkanon uit alle voorgaande films, tot zijn beschikking heeft. Volgens Trachtenberg zorgt dat wapen voor een wel erg groot voordeel aan de kant van de alien. Dit is wat hij erover zei:

"Het voornaamste ding dat ik achterwege wilde laten was de plasmacaster. Het zou een te snelle win betekenen voor de Predator als hij die tot zijn beschikking had. Ik wilde ervoor zorgen dat het gevecht zo spannend mogelijk werd. En daarom heeft hij niet alle wapens die hij heeft in de nieuwere films. Er zijn echter wel een paar andere gave nieuwe gadgets die we introduceren."

De hoofdrollen in Prey worden gespeeld door Amber Midthunder, Dakota Beavers, Stormee Kipp, Michelle Thrush en Julian Black Antelope.

Prey is vanaf 5 augustus te streamen via Hulu.

NieuwsFilm

meest populair