Zijn Johnny Depp en zijn advocate Camille Vasquez een stelletje?

Zijn Johnny Depp en zijn advocate Camille Vasquez een stelletje?

Een duidelijk antwoord!

Als je een beetje het (film)nieuws in de gaten houdt dan weet je wel dat Johnny Depp ongeveer 2 weken geleden zijn rechtszaak tegen zijn ex Amber Heard won. Sommige mensen dachten dat de Pirates of the Caribbean-acteur alweer een nieuwe liefde had gevonden in de rechtszaal, namelijk zijn advocate Camille Vasquez. Laatstgenoemde laat nu van zich horen.

De twee kunnen het goed vinden en dat was ook duidelijk te zien op alle beelden waarin ze samen te zien zijn, maar Vasquez ontkent relatiegeruchten. Zo zegt Vasquez: "Ik vind het zelf best wel seksistisch om zo te denken".

Beroemd
De 37-jarige Vasquez was nog relatief onbekend voor de rechtszaak, maar sinds ze de 59-jarige Hollywoodacteur heeft verdedigd is ze zelf ook een beroemdheid geworden. Toch vindt Vasquez de relatiegeruchten vervelend.

Zo vervolgt ze: "Ik ben best teleurgesteld over de relatiegeruchten. Ik denk dat het komt doordat ik een vrouw ben die gewoon haar job doet. Het is jammer dat mijn interacties met Johnny als onprofessioneel of ongepast worden beschouwd. Ik ken hem nu vier en een half jaar en hij is een goede vriend geworden".

Altijd zo
Vasquez zegt dat ze altijd veel geeft om haar cliënten: "Zo'n intense zaak zorgt automatisch voor een diepere band. Maar ik knuffel sowieso altijd iedereen, daar schaam ik me niet voor. Johnny zat in een behoorlijk lastige situatie, dus als ik dan een beetje troost kon bieden deed ik dat. Of het nu was door zijn hand vast te houden of door te zeggen dat we er waren voor hem".

Bovendien heeft de advocate al een vriend: "Ik ben erg gelukkig in mijn relatie. Bovendien, het zo erg onethisch zijn om met een klant te daten. Opnieuw, ik vind het seksistisch, maar ik kan niet zeggen dat ik verrast was".

NieuwsFilm

meest populair