Dior bleef achter Johnny Depp staan en dit pakt nu weergaloos uit

De parfum verkoopt beter dan ooit tevoren!

FilmTotaal 12 juni 2022 13:15 in Celebrity
Johnny Depp heeft dan wel zijn rechtszaak tegen ex Amber Heard gewonnen, de acteur kwam de laatste jaren eigenlijk niet meer aan de bak. Zo werd hij vervangen in de Fantastic Beasts-franchise en liet ook Disney hem vallen voor de nieuwe Pirates of the Caribbean-films. Een wereldberoemd merk bleef echter achter hem staan: Dior.

Sinds het #MeToo-gebeuren is er in Hollywood een grote schoonmaak bezig. Bekende gezichten verdwenen, maar zelfs als het gaat om een enkele aanklacht lijkt de carrière van de betreffende persoon voorbij. Hier had ook Depp mee te maken, maar hier wilde Dior niks van weten.

Model
Hoewel grote merken vaak snel afhaken, zei Dior dat de acteur niet schuldig was bevonden en bleef de afgelopen jaren gewoon met Depp werken, ondanks het feit dat hier ook uit verschillende hoeken kritiek op kwam. Nu dat de acteur de rechtszaak heeft gewonnen, zien we juist weer meer Dior reclames met Depp voorbij komen en dit lijkt ook goed uit te pakken voor het merk!

Depp is namelijk het gezicht van de parfum Sauvage en deze verkoopt behoorlijk goed. Sterker nog, het is een van de best verkochte parfums van het moment en sinds de rechtszaak stijgen de cijfers behoorlijk! Veel mensen kochten en kopen het geurtje dan ook in de hoop de acteur te kunnen steunen.

Bekijk de reclame, die op YouTube allen al maar liefst meer dan 102 miljoen keer is bekeken, hieronder.NieuwsFilm