Yasmin Karssing nagenoeg uit de kleren op Insta-foto's

Yasmin Karssing nagenoeg uit de kleren op Insta-foto's

De Nederlandse celeb laat zich weer eens zien.

Het is alweer ruim twee maanden geleden dat we Yasmin Karssing in het celeb-hoekje van FilmTotaal voorbij zagen komen, maar nu is ze terug. En dit keer zien we haar in opvallende witte lingerie. En hieronder een korte update over haar carrière als actrice.

En die carrière is een klein beetje veranderd sinds afgelopen maart. Ze dook dit jaar al op in de film Merindu Cahaya de Amstel en nu wordt duidelijk dat ze ook een mini rolletje heeft gehad in de succesvolle serie Atlanta met onder meer Donald Glover en Zazie Beetz.

In de aflevering Sinterklaas Is Coming to Town speelde ze namelijk 'Crying Girl' volgens IMDb. De rol was zelfs zo klein dat ze niet eens werd opgenomen in de credits. Het was ongetwijfeld een vermakelijk momentje voor onze Yasmin.

Uitdagende foto's op Instagram
"hi 🤍 hier nog wat plaatjes van "en ze weet het" 🎶," schrijft de uitdagende Yasmin bij een twee nieuwe foto's op Instagram. We zien haar in witte lingerie en verwijzend naar iemand die goed is in haar en de fotograaf.


Bekijken hoe de 27 jarige Yasmin Karssing eruit ziet in haar spannende lingerie? Check de foto's op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair