Johnny Depp opnieuw naar de rechtbank met zijn advocate Camille Vasquez

Johnny Depp opnieuw naar de rechtbank met zijn advocate Camille Vasquez

Een nieuwe rechtszaak, maar de acteur beschikt over een belangrijke ooggetuige.

De laatste tijd komt Johnny Depp veel in het nieuws, aangezien hij de rechtszaak tegen Amber Heard won. Gelukkig had The Pirates of the Caribbean-acteur de formidabele advocate Camille Vasquez ingeschakeld, die een grote rol heeft gespeeld in zijn overwinning. Het is dan ook niet zo heel gek dat zij weer van de partij zal zijn voor de volgende grote rechtszaak van de acteur.

Depp heeft nog niet goed en wel de rechtszaak verlaten of hij moet weer voor het gerecht verschijnen. De acteur werd namelijk aangeklaagd door Greg 'Rocky' Brooks voor een incident dat in 2017, tijdens de opnames van de film City of Lies, zou hebben plaatsgevonden.

Incident
Brooks beweert namelijk dat Depp hem sloeg, en dat de acteur zei dat als hij hem terug zou slaan dan 100.000 dollar zou krijgen. Brooks zegt dat hij hier niet op inging, maar dat hij vervolgens wel ontslagen werd toen hij zei dat hij zijn verhaal met de wereld zou delen.

Volgens Depp klopt dit verhaal van geen kant en ze hebben een belangrijke ooggetuige: Emma Danoff. Zij was de script supervisor en heeft zelf al eerder gezegd dat het er heel anders aan toe is gegaan.

Ander verhaal
Danoff zei namlijk dat Brook 'racistische en gemene' opmerkingen had gemaakt aan een dakloze zwarte vrouw. Depp, die hier bij was, reageerde hierop. Zo zegt Danoff: "Toen Depp dit hoorde stond hij meteen op, liep hij naar Brooks toe en kwam hij op voor de vrouw in kwestie".

Zo vervolgt Danoff: "Ik hoorde meneer Depp zeggen: 'Zo kun je niet tegen iemand praten! Denk je dat je beter bent dan haar? Wie denk je wel niet dat je bent en hoe durf je zoiets überhaupt te zeggen?'" Danoff voegt toe dat Depp niet agressief was of werd. Hij zou niet geslagen hebben of geld aangeboden hebben. Blijkbaar zijn er ook foto's van het incident gemaakt, die dit aan kunnen tonen.

NieuwsFilm

meest populair