Thor stelt nieuw team samen om Gorr te verslaan in 'Love & Thunder' Trailer

Thor stelt nieuw team samen om Gorr te verslaan in 'Love & Thunder' Trailer

Een nieuwe trailer voor Thor: Love and Thunder toont Thor die een machtig team samenstelt om het op te nemen tegen Gorr de God Butcher.

In een nieuwe trailer van Marvel's Thor: Love and Thunder is te zien hoe Thor een team verzamelt om het op te nemen tegen Gorr. Het team bestaat uit leden van de Guardians of the Galaxy, Valkyrie, Jane Foster, en zelfs Taika Waititi's Korg, met in de trailer een groot gevecht in het vooruitzicht.



Hoewel de trailer niet al te veel onthult over wat de helden van de film te wachten staat als ze uiteindelijk oog in oog komen te staan met Gorr, benadrukt de trailer dat de toon van de film overeen zal komen met die van Thor: Ragnarok, met intense gevechten maar ook Waititi's kenmerkende humor.


Bekijk de afbeelding

Natalie Portman's terugkeer als Jane blijkt ook een belangrijk plotpunt te zijn in Thor: Love and Thunder, waarbij Thor haar zelfs "de oude ex-vriendin" noemt tegen Korg. De korte trailer teased ook een solo gevecht tussen Valkyrie en Gorr, waarbij Valkyrie vecht met een gloeiende bliksemschicht.


Bekijk de afbeelding

Gorr
De verwachtingen zijn hoog gespannen dat Gorr een van de meest meedogenloze en bedreigende vijanden zal zijn waar Thor ooit mee te maken heeft gehad. Zoals de trailer al suggereert, zal hij Gorr niet in zijn eentje kunnen verslaan en is er een groep helden nodig om enige kans te maken. Een comeback voor de Revengers wellicht? Al dan wel zonder Loki en Bruce Banner.

Het valt nog te bezien hoe Thor en de andere helden het zullen opnemen tegen Gorr de God Butcher, maar fans hoeven niet lang meer te wachten om erachter te komen. Thor: Love and Thunder is op 6 juli in de Nederlandse bioscopen te zien.

NieuwsFilm

meest populair