Ryan Reynolds dacht dat zijn carrière voorbij was toen hij Denzel Washington sloeg

Ryan Reynolds dacht dat zijn carrière voorbij was toen hij Denzel Washington sloeg

Reynolds gaf Washington per ongeluk een blauw oog tijdens de opnames van 'Safe House'.

Denzel Washington hoort al decennia lang bij de bekendste acteurs in Hollywood, maar vandaag de dag mag Ryan Reynolds er ook zijn. Beide mannen waren samen te zien in de actiefilm Safe House, maar Reynolds dacht dat dit de laatste film van zijn carrière was toen hij per ongeluk Washington sloeg.

In 2012 waren beide mannen te zien in de film van regisseur Daniel Espinosa, o.a. bekend van Morbius. Reynolds speelt een CIA-agent, die achter de ervaren agent en 'verrader' Washington wordt aangestuurd. Uiteindelijk blijkt de vork anders in de steel te zitten en werken ze samen, maar voor dat moment gaan ze nog met elkaar op de vuist en dit ging er hard aan toe.

Scène
In de film zit namelijk een scène waarin de acteurs met elkaar vechten, maar dit liep ietwat uit de hand. Recentelijk deelde Reynolds zijn verhaal met de wereld: "Het gaat om de scène wanneer Washington en ik in de auto zitten en hij me probeert te wurgen, dat allemaal terwijl we echt razendsnel over de weg knallen".

"Toen raakte mijn hoofd vol zijn oog. Ik dacht dat zijn gezicht openspleet omdat ik zo hard tegen hem aan knalde. Ik dacht toen echt van: 'Nu is mijn carrière voorbij'. Maar Denzel deed er absoluut niet moeilijk of lastig over. Hij zei: 'He, ongelukken gebeuren. Laten we het gewoon nog een keer proberen, maar deze keer van de andere kant, misschien gaat dat beter'. Nou, dus niet, ik raakte hem wéér vol in zijn gezicht!"

Professioneel
Hoewel Washington er toen volgens Reynolds uitzag als een 'kerstversiering' met zijn twee blauwe ogen, bleef hij professioneel. De film werd helaas, ondanks de tamelijk sterke box-office, niet al te best onthaald.

NieuwsFilm

meest populair