Dwayne Johnson wordt compleet overmeesterd door zijn dochtertjes

Dwayne Johnson wordt compleet overmeesterd door zijn dochtertjes

Twee kleine meisjes zetten de toon - oftewel neptatoeages - bij Dwayne Johnson

"Yep, en toen gebeurde dit," schrijft Dwayne Johnson op zijn Instagram-account met filmpje. De stoere ex-worstelaar en steracteur, uit onder meer de Jumanji-films en de gloednieuwe Black Adam, is voor niemand bang. En toch werd hij wakker met een snor op zijn gezicht getekend en meer. De normaal niet te veroveren The Rock vertelt verder:

"Het was een behoorlijke uitdaging om 's ochtends in bed te blijven liggen en te doen alsof ik diep sliep toen kleine voetjes mijn slaapkamer in renden, giechelend en fluisterden ... en toen langzaam, maar niet subtiel, op mijn bed kropen en aan de slag gingen met mijn gezicht."

"Ze zijn zes en vier jaar oud en als zij tekenen, prikken zij zo hard ... dat het net lijkt, alsof zij mij een COVID test dwars door mijn gezicht proberen af te nemen."

"Ik dacht dat zij klaar waren, tot ik eentje hoorde zeggen: "Laten we hem een aaneengesloten wenkbrauw geven." Wat zij blijkbaar gedaan hebben."

"Toen ze klaar waren, fluisterde mijn jongste: "Oh, mijn god." Toen giechelden en lachten zij als kleine duiveltjes en renden mijn kamer uit, terwijl deze grizzly-beer-papa net deed alsof hij nog nietsvermoedend sliep."

Het resultaat kun je bekijken in het filmpje van Dwayne Johnson hieronder. Zo taai als Dwayne Johnson is, is hij duidelijk van binnen een zacht eitje. En zijn dochters? Super-creatief! Ze zetten prachtige neptatoeages. Mooie herinneringen maken samen, is wat telt.



NieuwsFilm

meest populair