Will Poulter is erg enthousiast voor 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Will Poulter is erg enthousiast voor 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Will Poulter laat weten in een interview hoe enthousiast hij is voor Guardians of the Galaxy Vol. 3

Dit jaar krijgen we een nieuw Guardians of the Galaxy avontuur. Guardians of the Galaxy Vol. 3 zal Will Poulter introduceren als Adam Warlock, een oude bekende van Marvel wiens komst al werd aangekondigd in de post-credits scene van Vol. 2. Nu de opnames zijn afgerond, vertelt Poulter hoe het was om deel uit te maken van het Marvel Cinematic Universe.

Guardians 3 is een van de langstverwachte Marvel-films in de vierde fase. De blockbuster zal een einde maken aan het verhaal van het geliefde kosmische team, dus de inzet voelt zeker hoog. Poulter sprak over zijn Marvel rol in een nieuw interview met ComingSoon.


Bekijk de afbeelding

"Ik kende Adam Warlock eigenlijk niet, als ik heel eerlijk ben," geeft Poulter toe. "Maar ik was een grote fan van de Guardians-franchise, en dat was voor mij de spannendste en de film die me het meest aansprak binnen het Marvel Cinematic Universe. Dus ik ben erg blij om erbij betrokken te zijn. En ik hou van het karakter van Adam en ik en James Gunn's soort van visie voor hem en zijn reis zijn echt perfect op elkaar afgestemd. Ik was daar erg dankbaar voor."



Het lijkt erop dat Will Poulter zich bij de MCU mag voegen binnen zijn favoriete franchise. We zullen gewoon moeten afwachten en zien hoe zijn personage Adam Warlock de actie voor de bemanning van Quill opschudt.

NieuwsFilm

meest populair