Nieuwe Netflix-film wordt heel goed bekeken

Nieuwe Netflix-film wordt heel goed bekeken

De docu van JLo wordt veel bekeken op de streamer.

Actrice en zangeres Jennifer Lopez weet nog altijd de tongen los te krijgen. Als het niet is door een nieuw nummer of onthullende foto's op Instagram, dan is het wel via weer een nieuwe film.

Dit keer duikt ze op in een documentaire over haar al langlopende carrière en het leven in de spotlights. De documentaire Halftime werd geregisseerd door Amanda Micheli, bekend van Double Dare uit 2004.

Halftime binnen op #2
De docu komt binnen op de tweede plaats in de Netflix Top 10. Duidelijk een docu die veel mensen toch even aanzetten. Zin om Halftime te gaan kijken? Dan kan dat hier op Netflix. Hieronder zie je de eerder verschenen trailer.


In de documentaire Halftime wordt het doorzettingsvermogen van JLo uitgelicht dat haar tot een icoon heeft gemaakt. Van haar optredens op het scherm en op podia over de hele wereld - de film richt zich op een internationale superster die al decennia lang mensen inspireert met haar creativiteit en culturele bijdragen.

Voor Lopez staat Halftime voor de aftrap van de tweede helft van haar leven, waarin ze haar evolutie als Latina, moeder en artiest blootlegt, haar eigen carrière onder de loep neemt en haar stem gebruikt voor een groter doel.

NieuwsFilm

meest populair