Jada Pinkett Smith slaat terug na klap Will Smith op Oscaruitreiking

Jada Pinkett Smith slaat terug na klap Will Smith op Oscaruitreiking

Jada Pinkett Smith meer taboedoorbrekend dan ooit na incident Will Smith en Chris Rock

Overgeanalyseerd werden zij en haar man. Wereldnieuws was zij, omdat Will Smith het niet pikte dat Chris Rock een opmerking maakte over haar glad geschoren hoofd. Ondanks het voorval - die bekende klap bij de Oscars - blijft Jada Pinkett Smith sterk. Deze powervrouw en filmmaakster slaat terug en hoe!

Op het Instagram account van Jada Pinkett Smith bleef het even stil na de Oscar-uitreiking. "Tijd voor zelfheling," meldde zij. Inmiddels staan er berichten online over weerbaar en sterk zijn, ondanks alles waar mensen iemand op af kunnen rekenen. Jada Pinkett Smith lijkt meer vastbesloten dan ooit om taboes te doorbreken. En zij oogt sterk en krachtig. Ondanks de pijn dat haar ziekte publiekelijk bespot werd.

Weerbaar
De bekende actrice en filmproducent van onder meer het praatprogramma The Red Table behandelt onderwerpen als alopecia en obesitas, omgaan met stress, en niet jezelf mogen zijn van een ander. Er volgen tips voor schaamte opzij zetten, taboes doorbreken en jezelf accepteren voor wie jij bent. Op naar weerbaar en sterk.

Zo vertelt Queen Latifah dat zij haar hele carrière bekritiseerd wordt om haar voorkomen. En dat zij er sterker uit is gekomen, of mensen nou vinden dat zij te dik is of niet. Ook vertelt een moeder dat haar kindje met alopecia koos voor zelfmoord door pesterijen.

Powervrouwen
"De dagen na de Oscar-uitreiking kreeg ik duizenden e-mails over alopecia van patiënten en hun familie. Ik voel mij nu deel uitmaken van een grote alopecia-familie en vind dat ik daar meer mee moet doen," vertelt Jada Pinkett Smith in een aflevering van The Red Table. "Ik hoop dat Will en Chris er samen uit komen, want wij hebben hen beiden nodig in deze wereld."

The Red Table draait om gesprekken van grootmoeder, moeder en dochter met bekende personen en deskundigen. Een van de berichtjes van deze powervrouwen vind jij op



NieuwsFilm

meest populair