'Notre-Dame On Fire' trailer toont heftige beelden van de gebeurtenis

'Notre-Dame On Fire' trailer toont heftige beelden van de gebeurtenis

'Notre-Dame On Fire' is een verfilming van de tragische gebeurtenis in april 2019.

Jean-Jacques Annaud is bezig geweest met de verfilming van de brand die in 2019 ontstond in de Notre-Dame in Frankrijk. De officiële UK trailer is nu door Pathé UK uitgebracht. De film is eerder al uitgebracht in Frankrijk onder de naam Notre-Dame Brúle maar zal nu internationaal in de bioscopen te zien zijn.

'Notre-Dame On Fire' moet een verhaal vertellen over wat zich binnen de Notre-Dame afspeelde tijdens het voorval. De film richt zich vooral op de heldhaftige brandweermannen en vrouwen die met gevaar voor eigen leven er alles aan deden om het kathedraal overeind te houden.

Filmmaker Jean-Jacques Annaud staat bekend om Seven Years in Tibet en Enemy At The Gate. Voor deze film werkt hij samen met een Franse cast bestaande uit onder andere Samuel Labarthe, Jean-Paul Bordes, Mikael Chirinian, Jéremie Laheurte, Chloé Jouannet en Pierre Lottin.

'Notre-Dame On Fire' trailer
In de trailer zien we een collectie aan prachtige beelden van de Notre-Dame, echter slaat de stemming om wanneer het gebouw onverwacht in vuur en vlam staat. Al snel verschijnt de brandweer en gaat de reddingsmissie in volle gang.

Bekijk de trailer hier:


NieuwsFilm

meest populair