Dit zei Tyler Perry meteen tegen Will Smith na de beruchte Oscar-klap

Dit zei Tyler Perry meteen tegen Will Smith na de beruchte Oscar-klap

De acteur laat zich er voor het eerst over uit.

Iedereen had het over hét beruchte Oscarmoment, toen Will Smith Chris Rock een klap verkocht. Denzel Washington en Tyler Perry schoten de King Richard-ster meteen te hulp. Washington liet al eerder weten wat hij tegen Smith zei en nu deelt ook Perry zijn verhaal.

Perry, o.a. bekend van Gone Girl, is goed bevriend met Smith maar ook met Rock. Hij was natuurlijk ook aanwezig in de zaal en ging meteen Smith helpen na zijn woede-uitbarsting. Hij ging hem niet troosten, maar om ervoor te zorgen dat het niet erger werd.

Reactie
Zo zegt Perry: "Voor Chris was de situatie echt vervelend en moeilijk. Daarom heb ik de Oscar-ceremonie ook eerder verlaten, om te kijken hoe het met Chris ging. Wat Will deed, was en is nog steeds niet goed te praten. Dat heb ik hem toen ook duidelijk gezegd".

Toch begrijpt Perry Smiths actie wel: "Ook voor Will was het natuurlijk een uiterst pijnlijke situatie. Hij was echt helemaal de weg kwijt want ook hij zelf kon niet geloven wat hij had gedaan. Hij won net de meest prestigieuze filmprijs van zijn carrière en dan doet hij dat..."

"Als je zijn boek leest, dan begrijp je echter wel waar het vandaan komt" gaat Perry verder. "Als kind kon hij zijn moeder niet beschermen en dat heeft hem wel echt gemarkeerd. Als je geen hulp zoekt voor dergelijke trauma's dan komen ze vaak op de meest ongelukkige momenten naar boven. Dat overkwam Will die avond ook."

NieuwsFilm

meest populair