Huh? Jensen Ackles werkt aan een Batman-project

Batman krijgt veel aandacht.

Jensen Ackles werkt aan een Batman-project. Ackles is een van de talloze acteurs die meerdere malen in het DC Universe zijn getreden. Hij staat het best bekend om zijn rol als Dean Winchester in de serie Supernatural, waarin hij 15 seizoenen te zien was.

Ook speelde Ackles in Superman-prequel Smallville, specifiek in het vierde seizoen. Jaren later sprak hij ook de stem van Jason Todd, a.k.a. Red Hood, in. En nu keert hij weer terug.

Batman-project
Ackles was altijd heel open over zijn grote voorliefde voor Batman. Hij werd al eens aangetrokken om de stem van de gemaskerde held in te spreken en lijkt in de toekomst weer terug te keren om iets met de rol van Batman te mogen doen voor DC.

Ackles verscheen recent bij de talkshow Late Night With Seth Meyers en daar noemde de gastheer de lange geschiedenis van Ackles met het DC Universe.

Daar bevestigde Ackles dat hij recent weer aan het werk is gegaan voor de studio en iets met Batman doet. Wel project het is, wilde hij niet vertellen. Ook niet hoe lang het werk is en hoe groot de rol is.

"Jep. Ik heb gisteren nog ongeveer drie en een half uur in de studio gestaan om Batman te verzorgen. Dat was wel een big deal. Ik wil dat niet verwaarlozen of tekort doen."

NieuwsFilm

meest populair