De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Spiderhead (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joseph Kosinski | Cast: Chris Hemsworth, Miles Teller, Jurnee Smollett, e.a.
In de nabije toekomst krijgen inzittenden van een gevangenencomplex de kans om de duur van hun vonnis te verlagen door deel te nemen aan een experimenteel onderzoek. De gevangenen krijgen medicatie toegediend en moeten deelnemen aan verschillende tests. Jeff trekt zich al snel het lot van zijn medegevangene Lizzy aan en probeert haar te redden van de onderzoekers.

Collision (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Fabien Martorell | Cast: Langley Kirkwood, Zoey Sneedon, Siphesihle Vazi, e.a.
Johan, een corrupte zakenman, en zijn dochter Nicki raken betrokken bij een botsing in het centrum van Johannesburg. Daarbij belandt Nicki in de klauwen van een beruchte misdaadbaas. Samen met Diane zet Johan vervolgens alles op alles om hun dochter te redden. Daarvoor moeten ze straten van de stad afspeuren en nodige opofferingen maken.

Long Shot (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jonathan Levine | Cast: Charlize Theron, Seth Rogen, Bob Odenkirk, e.a.
De eigenzinnige politica Charlotte Field besluit een gooi te doen naar het presidentschap. Wanneer ze op een receptie de werkloze journalist Fred Flarsky tegen het lijf kent, die ze nog kent van vroeger, besluit ze hem in te huren als haar speechschrijver. Hij stelt niet alleen haar politieke strategieën op de proef, maar ook haar hart.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair