Christina Ricci & Sydney Sweeney over het spelen van expliciete naaktscènes

Christina Ricci & Sydney Sweeney over het spelen van expliciete naaktscènes

Ook vertellen de actrices over hun personages die door fans in memes zijn veranderd.

In een nieuwe aflevering van Actors on Actors van Variety praten Hollywoodsterren Christina Ricci (Yellowjackets, The Addams Family) en Sydney Sweeney (Euphoria, The White Lotus) over een hoop interessante zaken. Zo hebben de dames het onder meer over memes en naaktscènes.

Alleereerst praten de twee beroemdheden over memes.

"We hebben allebei personages gespeeld die door het publiek in memes zijn veranderd", merkt Ricci op.

"Wat vind je daar eigenlijk van?" vraagt Sweeney aan haar gesprekspartner.

"Ik vind het heel geestig", antwoordt Ricci.

Sweeney gebruikt naar eigen zeggen regelmatig de memes van haar personage in haar privécommunicatie. "Soms wanneer mijn moeder me een berichtje stuurt, stuur ik haar een meme van mij terug", onthult ze.

Naaktscènes
De actrices komen later in het gesprek te spreken over het spelen van naaktscènes.

"Jij hebt al behoorlijk wat naaktscènes gespeeld. Ik heb idee dat je daar sterk mee omgaat", zegt Ricci tegen Sweeney, die onder meer in Euphoria al regelmatig de kleren uit heeft moeten trekken.

"Onze set is een veilige omgeving. Ik voel zeer gezegend dat ik bekend ben geworden in een tijd waar we goed nadenken over het proces en intimiteitscoördinatoren hebben".

Daarop reageert Ricci: "Ik heb dus nog nooit met zo'n coördinator gewerkt".

"Deze mensen zijn net stuntcoördinatoren, maar dan voor seksscènes. Ze brengen hulpmiddelen met zich mee die je tussen beiden kunt plaatsen en stellen de juiste vragen om iedereen op z'n gemak te laten voelen".

Volgens Ricci heeft zij inmiddels een leeftijd bereikt waarop ze niet vaak meer wordt gevraagd voor rollen met blootscènes. "Het is alweer een aantal jaar geleden dat ik een naaktscène heb moeten spelen. Ik vond die sowieso nooit leuk om te doen".

NieuwsFilm

meest populair