Gerucht: DC wil toch van Ezra Miller af, 'The Flash' is zijn laatste film

Gerucht: DC wil toch van Ezra Miller af, 'The Flash' is zijn laatste film

Warner Bros. wil gaan voor een minder controversiële toekomst.

DC kwam in recente maanden toch wel vaker onder vuur te liggen vanwege verschillende acteurs die in de superheldenfilms te zien zijn. Aquaman-ster Amber Heard kreeg de nodige kritiek na (maar ook al tijdens) haar rechtszaak tegen ex Johnny Depp, maar ook Ezra Miller zorgt voor problemen. Dit heeft nu misschien wel gevolgen voor de Flash-acteur.

Miller is de laatste tijd vaak negatief in het nieuws verschenen. Zo zou hij in dronken toestand vaker meerdere mensen hebben lastig gevallen, bedreigd hebben en zelfs fysiek hebben aangevallen. Hier verschenen ook enkele beelden van, dus de acteur heeft zich niet bepaald populair gemaakt.

Problemen
Dit is trouwens niet de eerste keer dat de acteur agressief gedrag toont. Enkele jaren geleden werd hij ook woedend op een vrouw die hem lastigviel. Hij 'loste het op' door haar op de grond te gooien en te wurgen. Het schijnt dat dit DC allemaal teveel is geworden en dat ze afscheid gaan nemen van de acteur.

Na jarenlang wachten krijgt The Flash dan eindelijk zijn eigen solo-film. De blockbuster zal over precies een jaar te zien zijn. De nodige fans kunnen niet wachten, aangezien het niet zomaar een superheldenfilm is. Ben Affleck én Michael Keaton keren beiden terug als Batman, maar het gerucht doet nu de ronde dat het meteen de laatste keer zal zijn dat we Miller als Flash zien.

Vervangen
Hoewel de film pas over een jaar uitkomt, schijnt het dat Warner Bros. van Miller af wil. Insiders beweren dat de studio hulp heeft geprobeerd te krijgen voor de acteur, maar naarmate de negatieve krantkoppen zich maar opblijven stapelen, heeft de studio klaarblijkelijk een ander besluit genomen.

The Flash zal er wel nog komen, maar het wordt blijkbaar zijn laatste avontuur als de superheld. Mocht Miller vervangen worden, dan kan het einde van de blockbuster nog aangepast worden zodat iemand anders het stokje van Bally Allen/Flash kan overnemen. Ook kunnen ze nog gaan voor een andere superheld die in de stripboeken Barry Allen vervangt, zoals Wally West of Bart Allen.

NieuwsFilm

meest populair