'Jurassic World Dominion' krijgt nu al een verlengde editie

Jurassic World Dominion kan nog langer.

Jim Pedd 19 juni 2022 07:05 in Algemeen
Het lijkt erop dat Jurassic World Dominion een uitgebreide versie van de film vrijgeeft bij thuisrelease. In de bioscoop kan je de film nu zien, die al door heel wat critici als wat 'lang' gezien wordt.

Met 2,5 uur is de film Jurassic World Dominion ook relatief fors. Maar goed, fans zijn blij, want met 78 procent op Rotten Tomatoes is het de tweede best ontvangen film in de zesdelige franchise! De gemengde ontvangt maakt het moeilijk om goed te voorspellen hoelang de film in de bioscoop blijft draaien en hoe deze het daar aan de box office doet. Maar voorlopig ziet het ernaar uit dat de film het prima gaat doen met een wereldwijde box office van 438 miljoen dollar op moment van schrijven.

Jurassic World Dominion
Hoe dan ook, ziet het er ook naar uit dat Jurassic World Dominion een langere versie krijgt.

Uit gelekte box-art die onthuld werd bij Blu-Ray.com en Jurassic Outpost, blijkt dat Jurassic World Dominion als deze eenmaal thuis te koop is, zowel een langere versie krijgt, als de bioscoopversie.

Hoeveel langer die langere versie is weten we niet. Maar we weten wel van regisseur Colin Trevorrow dat een kleine 15 minuten aan materiaal weggehaald is voor de bioscoopversie.

Zo zit er in de teaser een scène die zich afspeelt in het Krijt, wat we in de bioscoopfilm niet zagen. Bovendien weten we van een ondergrondse markt in Malta met een gevecht tussen een Lystrosaurus en een Oviraptor en meer.

NieuwsFilm