Al Pacino weet welke topacteur hem moet opvolgen als het ooit komt van een 'Heat'-prequel

Al Pacino weet welke topacteur hem moet opvolgen als het ooit komt van een 'Heat'-prequel

De acteur twijfelde geen seconde toen hem hiernaar gevraagd werd.

De legendarische Heat van regisseur Michael Mann wordt gezien als een van beste Amerikaanse misdaadfilms aller tijden. In de film schitteren o.a. Robert de Niro en Al Pacino. Laatstgenoemde hoopt dat er nog een nieuwe Heat-film uitkomt, maar dan wel als een prequel. Hij heeft ook al voor ogen wie hem dan zou moeten spelen.

Het gaat hier om een van de bekendste en geliefdste acteurs vandaag de dag, namelijk Timothée Chalamet. De acteur wist al eerder hoge ogen te gooien in films als Call Me By Your Name en Dune, waardoor Pacino hem ziet als zijn perfecte opvolger (of in dit geval, als zijn jongere zelf).

Tweede deel
Mann is de laatste tijd druk bezig geweest met Heat 2, dat zich afspeelt vóór de gebeurtenissen van het eerste deel. Helaas is Heat 2 enkel en alleen een boek, maar daar zou natuurlijk in de toekomst verandering in kunnen komen.

Al Pacino werd laatst gevraagd wie hem het beste zou kunnen spelen en de iconische acteur twijfelde geen seconde: Timothée Chalamet. Een tamelijk opvallende keuze, aangezien de jonge Chalamet zeker een topacteur is, maar zonder enige ervaring in misdaadfilms.

Maar toch
Toch zou je denken dat Mann wel interesse heeft in een prequel-film, dus wie weet komt het er nog wel op een dag van. De vraag is natuurlijk of een nieuwe film kan tippen of überhaupt in de buurt zou kunnen komen van zijn klassieker.

NieuwsFilm

meest populair