Regisseur 'Jurassic World Dominion' heeft de perfecte reactie op kritiek T-rex

Colin Trevorrow heeft een weerwoord op kritiek op Rexy.

Bram de Groot 20 juni 2022 09:07 in Algemeen
In Jurassic World: Dominion zien we weer veel dino's in actie en uiteraard ontbreekt de bekende T-rex niet. Toch is niet iedereen blij met de terugkeer van "Roberta".

Online werd er kritiek geuit. Rexy zou te zwak overkomen en volgens een fan zou onderzoek uitwijzen dat de T-rex sterker is dan de Gigantosaurus die zijn debuut maakt in Dominion.

"Hey Colin Trevorrow... Je hebt de Rex er zwak uit laten zien. Opnieuw. Kom op zeg! Het is het gezicht van de franchise. Verschrikkelijk. De Giga was misschien sterk, maar de wetenschap bewijst dat de Rex een beter en sterker roofdier was. Zeer teleurgesteld in de manier waarop je Rexy gebruikt," luidt een online reactie.

Colin Trevorrow reageert: Rexy is de jongste niet meer
"Ik begrijp het gevoel. Het is vermeldenswaard dat de T-rex een gemiddelde levensduur van 28 jaar had, dus onze Rexy zou bijna aan het einde van haar leven zijn in Dominion," schreef Colin Trevorrow in een reactie op Twitter.

"Zelfs op die leeftijd vond ze de kracht om op te staan en haar eigen wraak te nemen op haar eigen dood, 65 miljoen jaar later. Soms kost wraak tijd," voegde de regisseur toe.

De film kreeg overigens wel meer kritiek, maar doet het gewoon erg goed in de wereldwijde bioscoopzalen.NieuwsFilm