Gaat Robert Englund toch nog Freddy Krueger spelen?

Gaat Robert Englund toch nog Freddy Krueger spelen?

Producent Jason Blum denkt Robert Englund over te kunnen halen om nog eens in de schoenen van Freddy Krueger te stappen, is er dan toch nog hoop?

Jason Blum zegt er van overtuigd te zijn dat hij Robert Englund kan overhalen om na acht gerelateerde films tóch nog een keer Freddy Krueger te spelen. Dit terwijl de laatste film A Nightmare On Elm Street 2010 geen succes was.

Al acht keer heeft Robert Englund gespeeld als Freddy Krueger in de 'A Nightmare on Elm Street' reeks en de beste man is inmiddels 75 jaar oud geworden. Tóch is Jason Blum positief over het binnenhalen van de acteur in een nieuwe film in de reeks.

Robert Englund heeft een flinke carrière die nog in volle gang is sinds zijn recente verschijning als Victor Creel in het vierde seizoen van Stranger Things. Daarnaast is hij momenteel bezig met een biopic over zijn leven onder de naam 'Hollywood Dreams & Nightmares: The Robert Englund Story'.

Jason Blum zegt het wel even te regelen
Hoe Jason Blum het wil gaan regelen is nog niet precies duidelijk, maar de producent heeft in het verleden al laten zien dat hij goed is in het terugbrengen van franchises in de filmindustrie. In een interview met Screenrant over The Black Phone heeft Jason Blum gezegd dat er een mogelijkheid is om Robert Englund terug te brengen als Freddy Krueger.

"Ik kan er voor zorgen dat hij terug komt, ik kan iedereen terug laten komen." Blum zegt dat het niet de eerste keer is dat hij een horror veteraan terug naar het grote doek gebracht heeft. "Ellen Burstyn was 87, haar heb ik ook weten te regelen voor The Exorcist. 75 is nog jong!".

NieuwsFilm

meest populair