Gameverfilming 'Uncharted' binnenkort naar Netflix

Gameverfilming 'Uncharted' binnenkort naar Netflix

De nieuwste 'Uncharted' productie met Tom Holland in de hoofdrol vind binnenkort een nieuw thuis bij streamgigant Netflix.

Hoewel we al wisten dat Uncharted vroeg of laat op Netflix zou verschijnen, is de datum zojuist pas bekend geworden. Op 15 juli zal de film verschijnen in de Amerikaanse catalogus van de streamgigant. De datum voor Nederlandse abonnementhouders is nog niet bekend, echter duurt dit vaak niet veel langer.

De geschiedenis duidt aan dat gameverfilming vaak geen recept voor succes is, dit geld ook voor de recent uitgebrachte 'Uncharted' film met Tom Holland. Hoewel de film geen flop is, weet het flink wat kritiek te ontvangen van kijkers.

In 'Uncharted' volgen we Tom Holland als Nathan Drake, een jonge barman, omgeschoold tot schatten jager. Drake wordt gerekruteerd door collega Victor "Sully" Sullivan om een zoektocht te beginnen naar een waardevolle schat die Ferdinand Magellan 500 jaar geleden verloren was.

'Uncharted' Netflix release is het gevolg van een deal met Sony
Dat 'Uncharted' zo snel op Netflix verschijnt is niet zomaar, Netflix heeft vorig jaar namelijk een deal gesloten met Sony om alle toekomstige films van de studio als eerst op Netflix te laten verschijnen. Uiteraard nadat deze uit de bioscopen gehaald worden.

'Uncharted' is de eerste film die op Netflix verschijnt als gevolg van de deal, later krijgen we ook Morbius op Netflix te zien.

Bekijk de trailer hier nog eens:


NieuwsFilm

meest populair