Dwayne Johnson wil niks meer met Logan Paul te maken heb na dit grote schandaal

De YouTuber begrijpt de actie van 'The Rock' volledig.

FilmTotaal 21 juni 2022 12:55 in Celebrity
Dwayne Johnson is erg geliefd en dat weet de acteur zelf ook. Op Instagram heeft hij inmiddels 323 miljoen volgers, maar 'The Rock' weet dat dan ook dat hij controversies moet vermijden. Hier hoort ook Logan Paul bij.

Logan Paul, de beroemde YouTuber, heeft zelf ook miljoenen volgers, maar kwam in 2018 met een controversiële video die zijn reputatie niet bepaald goed deed. Hij postte toen nog een video waarin hij het Japanse zelfmoordbos in Aokigahara, Japan bezoekt. Hier vindt hij het lichaam van een overleden man, waar Paul vervolgens grapjes over maakt. Dit werd hem niet in dank afgenomen.

Geen contact
Tijdens een recent interview laat hij zich erover uit: "Dit was een van de tragische momenten in mijn leven. Na Japan viel ik echt in een gat, en terecht. Ik was nog nooit op zo'n manier in het nieuws terecht gekomen, maar het ging niet goed met me. Mentaal was ik ook kapot. Ik weet nog goed dat ik toen een telefoontje kreeg van mijn publicist, die ook voor Dwayne Johnson werkt".

"Mijn publicist vertelde me toen: 'Dwayne heeft je gevraagd alle video's en foto's die je met hem hebt gemaakt te verwijderen. Misschien komt het in de toekomst nog wel goed tussen jullie, maar voorlopig wil hij niks met je te maken hebben'. Ik snap zijn reactie echter volledig. Ik heb een groteske fout gemaakt".

Spijt
Hier heeft Paul nog steeds spijt van: "Ik had een goede band met Dwayne, dus het deed me wel echt pijn toen mijn held niet meer met mij te maken wilde hebben. Ik was verdrietig, maar ik begreep het wel. Ik heb het echt verkloot". Paul voegt toe door te zeggen dat Dwayne uiteindelijk wel weer contact met hem opnam, maar dat hij zich nog teveel schaamt om hierop te reageren.

NieuwsFilm