Nieuwe 'Thor: Love and Thunder' trailer met veel Gorr the God Butcher!

Volgende maand komt de blockbuster uit!

Het is bijna zover! Volgende maand kunnen we eindelijk genieten van Thors nieuwe avontuur, wanneer de geliefde superheld terugkeert voor een nieuw solo-avontuur genaamd Thor: Love and Thunder. Althans, alleen staat hij er niet voor. Dit wordt ook duidelijk in de onderstaande trailer.

Natuurlijk kruipt Chris Hemsworth opnieuw in de huid van de bekende Marvel-superheld. Hij zal het deze keer opnemen tegen Gorr the God Butcher (Christian Bale), al wordt hij hierin wel bijgestaan door the Mighty Thor (Natalie Portman) en the Guardians of the Galaxy-groep. Zij zijn allemaal in de beelden te zien.

Marketing
Marvel is druk bezig met de marketingcampagne om hun blockbuster zo goed mogelijk in de spotlights te zetten. Nu worden we weer getrakteerd op enkele nieuwe beelden en dialogen. De trailer is hieronder te zien.



Hoewel Thor een 'midlife crisis' meemaakt, heeft hij wel weer zijn goddelijke lichaam terug. In Avengers: Endgame zorgde hij voornamelijk voor de komische noot, maar regisseur Taika Waititi heeft vanaf het begin al gezegd dat Thor weer terugkeert als de spierbundel zoals we hem allemaal kennen.

NieuwsFilm

meest populair