Taika Waititi onthult meerdere betekenissen van de titel van Thor: Love & Thunder

Taika Waititi onthult meerdere betekenissen van de titel van Thor: Love & Thunder

Taika Waititi teast dat de titel van Thor: Love and Thunder aanwijzingen kan bevatten voor gebeurtenissen in de film.

Schrijver en regisseur Taika Waititi teased dat de titel van Thor: Love and Thunder meerdere betekenissen zou kunnen hebben. Thor: Love and Thunder gaat verder na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame en ziet Thor een machtig team van helden samenstellen om Gorr the God Butcher (Christian Bale) te verslaan.

In de trailers van de film is te zien dat Thor deze keer een existentiële crisis doormaakt, waarbij het personage worstelt om zijn plaats in het universum te vinden.



Betekenis titel
In een recent interview met Fandango, teased Waititi dat de titel van Thor: Love and Thunder meerdere betekenissen kan hebben. Hij grapt dat, hoewel sommige verhaalpunten gemakkelijk kunnen worden geraden uit de opname van de woorden "Love and Thunder," fans ook niet overal vanuit moeten gaan.

"Uit de titel kun je het een en ander afleiden, maar ga ook niet overal vanuit."


Bekijk de afbeelding

Trailers voor de film hebben inderdaad geteased dat liefde een belangrijke rol zal spelen, met de terugkeer van Jane, maar ook een meer platonische vorm van liefde met Valkyrie en de Guardians of the Galaxy. De toevoeging van "Thunder" in de titel, zou kunnen wijzen op Thor's worsteling met zijn krachten en zijn rol als superheld, vooral als je kijkt naar zijn mentale problemen in Endgame.

Natuurlijk, als we afgaan op Waititi's commentaar, kunnen deze veronderstellingen slechts het topje van de ijsberg zijn. Het is nog maar even afwachten wat de Titel nu exact betekend. Thor: Love and Thunder is vanaf 6 juli te zien in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair