Iman Vellani had niet verwacht dat 'Ms. Marvel' zo belangrijk zou worden in 'The Marvels'

Iman Vellani had niet verwacht dat 'Ms. Marvel' zo belangrijk zou worden in 'The Marvels'

Het kwam als een grote verrassing voor de Ms. Marvel-actrice.

Brie Larson is niet de enige actrice die in 2023 terugkeert naar het Marvel Cinematic Universe voor The Marvels. Dit keer krijgt de actrice twee bondgenoten met superkrachten.

Zo zullen beide Teyonah Parris en Iman Vellani te zien zijn in The Marvels, waarbij Parris de rol van Monica Rambeau opnieuw speelt en Vellani terugkeert als Kamala Khan.

The Marvels
Iman Vellani's eigen Marvel-serie wordt sinds 8 juni 2022 wekelijks uitgebracht op Disney+. De actrice mag dan de hoofdrol spelen in Ms. Marvel, maar ze had geen flauw idee dat haar rol zo groot zou worden in The Marvels.

Tijdens een recent interview met Variety, bespreekt Vellani hoe ze bericht kreeg dat ze een (grote) rol had in The Marvels. De actrice ging ervan uit dat haar rol zou gaan om een cameo of een kleine verschijning van haar personage, maar later kwam ze er achter dat ze een van drie hoofdpersonages zou spelen.

Iman Vellani
Dit is wat de actrice precies zei hierover: "Het was een nachtopname toen alles aangekondigd werd op Disney Investor Day. Vlak voordat ze de cast van The Marvels bekendgemaakt hadden, kreeg ik een sms van de Disney PR, Brie Larson en van onze producers die allemaal tegelijk zeggen dat ik in de film zit en toen kondigden ze het aan op het scherm. Ik was als, 'Dank u. Ik had een voorgevoel dat ik erin zou komen, maar meer een cameo rol, niet een echt hoofdpersonage, dus het was cool." De drie personages van Carol Danvers, Monica Rambeau en Kamala Khan zullen dus alle drie samen komen in de superhelden film The Marvels.

In het interview met Variety sprak Vellani ook over haar contact met regisseur Nia DaCosta. Dit is wat de actrice zei: "Nia DaCosta is mijn favoriete mens ooit. Ik denk dat ze zo getalenteerd is en zo zorgzaam en attent. Ze is een regisseur die goed weet in te spelen op de acteurs. Als ze een opname heeft die ze wil, zegt ze: 'Dit is van jou. Doe wat je wilt. Alles wat we nog niet geprobeerd hebben, doe het gewoon. Ze zou altijd positieve aanmoediging geven, zelfs als ze geen notities had. Ze zei dan 'Dat dingetje wat je met je hand deed dat vond ik echt leuk. En ik zo van, 'Oh, wow. Het is haar opgevallen! Ze geeft echt om je en houdt je in de gaten."

NieuwsFilm

meest populair