Bekend Bondgirl gaat 'Dune: Part Two' versterken

Het is Léa Seydoux die het tweede deel komt versterken.

Bram de Groot 22 juni 2022 22:30 in Algemeen
De cast van Dune: Part Two heeft opnieuw een nieuw gezicht verwelkomd voordat de opnames later dit jaar beginnen. Volgens Deadline is Léa Seydoux toegetreden tot de cast van het vervolg.

Ze moet het personage Lady Margot Fenring. Zij is een lid van de Bene Gesserit in de originele roman van Frank Herbet. In zijn boek werd Lady Margot voorgesteld als de vrouw van graaf Hasimir Fenring, een vriend en adviseur van keizer Shaddam IV die ook als gouverneur van Arrakis diende toen de planeet aan Huis Atreides werd gegeven.

Margot gebruikte ook een gecodeerd bericht om Lady Jessica te waarschuwen voor het complot tegen haar familie. Aangezien dit verraad al werd uitgebeeld in Dune: Part One, zagen de fans dit niet op het scherm gebeuren.

Later in de roman geven de Bene Gesserit Margot een missie waarbij Feyd-Rautha, de neef van baron Vladimir Harkonnen, betrokken is. Dat personage wordt gespeeld door Once Upon a Time... in Hollywood en Elvis-acteur Austin Butler.

Vanaf 30 oktober 2023 in de bioscoop
Seydoux ken je uiteraard uit de twee Bond-films Spectre en No Time to Die en ze is nu in het filmhuis te zien in Crimes of the Future van David Cronenberg.

De film van Denis Villeneuve start binnenkort met de opnames en moet vanaf 30 oktober 2023 in de wereldwijde bioscoopzalen te zien zijn.

NieuwsFilm