Natalie Portman over haar keiharde krachttraining voor 'Thor: Love and Thunder'

Natalie Portman over haar keiharde krachttraining voor 'Thor: Love and Thunder'

De actrice is zeer tevreden met het resultaat.

In Thor: Love and Thunder neemt Chris Hemsworths Thor het op tegen Cristian Bale's Gorr The God Butcher, een ongelofelijk sterke schurk. Hij staat er echter niet alleen voor, aangezien de Guardians of the Galaxy groep hem zal helpen, net zoals Natalie Portman als the Mighty Thor. Laatstgenoemde laat zich nu uit over haar rol in de blockbuster.

Portman heeft al in heel wat topfilms gespeeld. Denk bijvoorbeeld maar aan Jackie, Annihilation en Black Swan. Voor de laatste film in dit rijtje won ze zelfs een Oscar. De geliefde actrice speelt echter zo goed als nooit mee in actiefilms maar voor Love and Thunder moest ze behoorlijk gespierd zijn.

Keiharde training
De actrice ziet er dan ook gespierder uit dan ooit tevoren, maar dat is ook omdat ze maandenlang keihard heeft moeten trainen om in de huid te kunnen kruipen van the Mighty Thor. Ze beschikt zelfs over legendarische Mjolnir, dus moet ze wel geloofwaardig zien over te komen.

Zo zegt Portman: "Lang voordat de opnames begonnen was ik al aan het trainen, maar ook tijdens de opnames was ik nog druk bezig. Voor de eerste keer in mijn leven heb ik meegedaan met dat hele eiwit-shake gebeuren!"

Resultaat
De actrice is blij met het resultaat: "Het heeft me echt enorm geholpen om me voor te bereiden op de film. Het niveau ligt heel erg hoog, voornamelijk de actiescenes, dus ik had de training wel echt nodig. De echte moeilijke dingen moest ik wel overlaten aan onze ongelofelijke stuntdubbels, wat zij doen is echt waanzinnig".

"Maar zelf had ik ook meer dan genoeg te doen. Je moet rennen, springen, zwaardvechten maar ook kunnen knokken met een hamer. Het was dan ook echt wel nuttig om sterk te zijn. En het is ook nodig, aangezien ik de hele dag rondloop in een loodzware cape, dan moet je wel echt wat kracht in je bovenlichaam hebben!"

NieuwsFilm

meest populair