Chris Hemsworth wil dit superheldenrecord van Hugh Jackman overtreffen

Ook heeft de 'Thor'-acteur wel zin in een 'Deadpool 3'-cameo!

Wouter Drummen 22 juni 2022 13:00 in Algemeen
Chris Hemsworth zal volgende maand te zien zijn in de nieuwe MCU film, genaamd Thor: Love and Thunder. Het is nog niet geheel duidelijk hoe lang de geliefde acteur nog te zien zal zijn als de superheld, maar zelf heeft hij wel al een bepaald doel voor ogen.

Hemsworth zou namelijk graag het record verbreken van zijn landgenoot, Hugh Jackman. Laatstgenoemde speelde maar liefst 17 jaar Wolverine in diverse films. Hiermee heeft Jackson het record voor het langste spelen van een superheld, maar misschien dat Hemsworth dit wel gaat verbreken.

Dichtbij
Recentelijk werd de acteur hiernaar gevraagd, aangezien hij ook al 11 jaar Thor speelt en het record enigszins in zicht is. Hemsworths antwoord was als volgt: "Dat was ik niet van plan, maar je maakt wel een goed punt... Het is nog maar zes jaar en ik ben al ver gekomen, dus om nu terug te draaien en te stoppen zou zonde zijn!"

Het lijkt er dus op dat Hemsworth nog wel enige tijd te zien zal zijn als de gespierde superheld. En wie weet, nu dat Disney Fox heeft overgenomen, zou hij in andere superheldenfilms kunnen opduiken, zoals in de nieuwe Deadpool 3. Daar heeft de acteur in ieder geval wel oren naar.

Vervangen
Zo grapt Hemsworth: "Dan moet Hugh wel niet terugkeren, anders dan speelt hij Wolverine nog langer! Misschien moet ik maar eens een paar telefoontjes maken om ervoor te zorgen dat hij niet in 'Deadpool 3' zit maar dat ik hem daarin vervang. Dat is mijn aanbod!"

NieuwsFilm