Natalie Portman toont haar enorme spierballen in nieuwe beelden 'Thor: Love and Thunder'

Een Marvel-film om naar uit te kijken.

Jeffrey Kouters 22 juni 2022 13:49 in Video
Marvel heeft een knetterende nieuwe featurette voor Thor: Love and Thunder gelanceerd. Daarin vertellen onder meer regisseurs Taika Waititi en hoofdrolspelers Chris Hemsworth en Natalie Portman over de superheldenfilm.

In de video is goed te zien hoe gespierd Hemsworth en Portman, die zelf ook krachten krijgt in deze vierde Thor-film, wel niet zijn. De voorbereidingen voor de rol van Thor zijn al een hele presentatie an sich.

Herboren
In de film pakken de makers het verhaal van de dondergod op na Avengers: Endgame (2019). Daarin kampte Thor met depressie, waardoor hij een buik had gekregen. In Love and Thunder zal hij deze eraf trainen, zoals al te zien was in de trailers, en moet hij zichzelf opnieuw uitvinden.

"Thor is herboren en op zoek naar zijn plek op de wereld. Hij is overigens ook zoekende op het gebied van zijn kledingstijl", zo vertelt Hemsworth met een knipoog in de nieuwe featurette.

Opvallend is dat de featurette inmiddels op een of andere reden van het officiële YouTube-kanaal van Marvel is verwijderd. Gelukkig is deze nog wel via andere kanalen beschikbaar.


Thor: Love and Thunder dondert op 6 juli de Nederlandse bioscoopzalen binnen.

NieuwsFilm