Sandra Bullock stopt waarschijnlijk ook met acteren: "Ik ben gewoon op"

Misschien keert ze nog wel terug, maar voorlopig neemt ze een pauze

FilmTotaal 22 juni 2022 12:52 in Celebrity
De laatste paar maanden hebben de nodige bekende acteurs laten weten met pensioen te willen gaan. Nu denkt ook niemand minder dan Sandra Bullock dat haar tijd als actrice misschien wel erop zit.

Bullock, recentelijk nog te zien in The Lost City, liet zich er tijdens een recent interview over uit. De actrice is al decennia lang een bekende naam in Hollywood maar ze wil het nu eens even iets rustiger aan gaan doen.

Pauze
Zo zegt de 57-jarige actrice: "Ik wil niet meer gebonden zijn aan het schema van andere mensen. Ik ben gewoon op. Ik ben zo moe dat ik niet langer in staat ben gezonde en slimme beslissingen te nemen en dat voel ik".

Bullock neemt dus een pauze, maar weet niet eens of ze nog wel terugkeert. Toen ze hiernaar gevraagd werd was haar antwoord kort maar krachtig: "Ik weet niet hoe lang ik wegblijf. Ik heb echt geen idee".

Carrière
Wel is Bullock heel blij met de carrière die ze gehad heeft: "Ik heb enorm veel geluk gehad. Ik had altijd werk en ik heb genoten van alles wat ik heb gedaan. Maar ik wil nu wat meer tijd nemen voor mezelf en mijn familie".

Bullock wilde oorspronkelijk ook niet meedoen aan The Lost City, aangezien ze het verhaal te cliché vond en ze niet echt meer geïnteresseerd in in het spelen van een dame in nood. Toch deed de film het goed en denkt studio Paramount zelfs na over een vervolg, maar de vraag is dus of Bullock daar wel zin in heeft.

NieuwsFilm