Waarom Chris Evans de cruciale MCU-quote niet schreeuwde in 'Avengers: Endgame'

Chris Evans blikt terug op zijn cruciale Avengers: Endgame moment en legt uit waarom hij uiteindelijk niet "Avengers assemble" schreeuwde in het eindgevecht.

Zoe van Leeuwen 22 juni 2022 15:15 in Algemeen
Chris Evans legt uit waarom hij zijn iconische "Avengers assemble" regel niet heeft geroepen in Avengers: Endgame.. De acteur speelde Steve Rogers/Captain America voor bijna een decennium in de MCU, en sloot zijn boog af in de 2019 Joe en Anthony Russo geregisseerde blockbuster.

Desondanks hij al een paar jaar uit de MCU is blijft Evans verbonden aan de franchise, omdat hem voortdurend vragen worden gesteld over zijn periode in het universum. Dat omvat een aantal nieuwe inzichten over zijn ervaring met het afsluiten van zijn tien jaar durende carrière als Cap in Avengers: Endgame.
''Avengers Assemble"
In een nieuw interview met MTV News, praat Evans over een alternatieve uitvoering van de "Avengers assemble" lijn in de 2019 film. De acteur onthult dat hij sleutelde aan de mogelijkheid om het te schreeuwen voor intensiteit, maar uiteindelijk besloot voor de rustige, vastberaden manier waarop hij het bracht in Avengers: Endgame."Het voelt bijna alsof het geschreeuwd moet worden. En ik wilde de eerste take schreeuwen, en toen voelde het gewoon als, weet je, het voelt bijna alsof ik wist wat de camera deed. Je weet dat de mensen erop wachten. En het voelde bijna als een mooie juxtapositie om er bijna onderdoor te gaan en dan iedereen om me heen te laten schreeuwen. En we probeerden dat de eerste take, en toen zeiden de Russo's, 'Dat is het, doe zelfs de schreeuwende niet'. En ik weet eigenlijk niet of we het ooit geprobeerd hebben, ik bedoel, ik probeerde het natuurlijk de avond ervoor bij mij thuis. En nogmaals, het had kunnen werken, maar ik hou van het feit dat je er bijna voor over moet leunen."
Zoals Evans opmerkte, wachtten comic fans om de "Avengers assemble" regel te horen in de MCU. Toen Avengers: Infinity War kwam, was er eigenlijk geen geschikte gelegenheid om het te gebruiken, gezien het feit dat de Avengers afzonderlijk tegen Thanos vochten. Al die tijd bewaarden Kevin Feige en zijn team het voor dit gedenkwaardige moment in [i]Avengers: Endgame/i], wat blijkbaar de favoriete scène van de MCU-architect is in de franchise tot nu toe.

NieuwsFilm