Juliette Binoche aan het stuntelen in trailer erotische thriller 'Both Sides of the Blade'

In de film van Claire Denis laat Binoche zien hoe rampzalig een weerzien met je ex kan aflopen.

Mitchell 23 juni 2022 06:00 in Algemeen
Juliette Binoche wordt verscheurd tussen haar verlangens voor twee geliefden in de nieuwe trailer van Both Sides of the Blade. Voor de film won regisseusse Claire Denis al de prijs voor Beste Regisseur op de 72e editie van de Berlinale.

In de film volgen we Sara (Binoche), die na jaren haar ex François (Grégoire Colin) opnieuw tegenkomt. Een vonk slaat over, en Binoche trekt de stoute schoenen aan om een affaire te beginnen. Een affaire, waar haar echtgenoot Jean (Vincent Lindon) natuurlijk niets van mag weten...

De erotische thriller is van de hand van filmmaakster Claire Denis, die men al kan kennen van de film High Life met Robert Pattinson of van de Franse film Beau Travail. Voor Both Sides of the Blade won zij de Zilveren Beer voor Beste Regisseur op het internationale filmfestival van Berlijn. Denis schreef ook het script van Both Sides of the Blade, dat is geadapteerd van de bestseller 'Un Tournant De La Vie'.

De trailer van Both Sides of the Blade
Both Sides of the Blade zal vanaf 8 juli in de bioscopen draaien. Op VOD zal de film waarschijnlijk vanaf 23 augustus te vinden zijn.

Kijk de trailer van de film hier.NieuwsFilm